2012-01-30

Look! Who's coming...

Labai greitai padariau šį gražuoliuką. Na jis man taip patinka :):):)
Dariau skrebuką skubėdama, kad spėčiau i  Get Creative Eleni organizuojamą konkursą. Darbelyje reikia panaudoti vieną pasirinktą geometrinę formą - kaip darbelio akcentą. Aš padirbėjau su kvadratukais.

Eleni's challenge at Get Creative is to use One shape as a focus element. I used squares.


Toks "murzinas", kaip ir grindys nuotraukoje... :) Panaudojau plastmasines akutes besivartančias, bet kad skanuotame darbelyje jos nekaip atrodo, o gyvai - labai neblogai :) Aš darbelius skaneriu kopijuoju, man A4 formatas labai palankus tam. Atrodo tiek pastebėjimų, nes kažkokių ypatingų dalykų čia nenaudojau. Tiesa, noriu Jūsų paklausti, kas turite ir naudojate Tim Holtz Distress Ink. Na pavyzdžiui, kad ir toks.



Kaip jį reikia tinkamai naudoti ant popieriaus? Ar tiesiai su ta kempinėle tapšnoti ant norimo popieriaus, ar kaip kitaip? Nes man neaišku... Turiu ir nemoku elgtis :) Gal kas nors man parašytų, ačiukas!
Geros dienelės visiems!

9 comments:

  1. Koks fainas skrebukas! Labai labai :) Patinka spalvos ir išpildymas - gražiai darbuojiesi. Šaunuolė!

    Dėl Distress sendinimo priemonių. Nusipirkau ir aš kelis. Kol kas tik mokausi jas panaudoti. Bandžiau paprastai paspaudinėti, bet ir krašteliai atsispaudžia visos kempinėlės.
    Čia labai gera pamokėlė http://www.youtube.com/watch?v=UV-8nWHplaY&feature=player_embedded#! Bet reikia ir kažkokios priemonės Mini Mister. Lietuviškose skrebinimo parduotuvėse jos neradau.

    Beje, o tavo darbelyje kuo paštampuota?

    ReplyDelete
  2. Cha, geras :D Nebematau skrebuko :D Laukiu kol sutvakysi įrašą, nes noriu dar pasigrožėti <3

    ReplyDelete
  3. Puikus darbelis, kaip visad idomus :)

    kas del Distress, tai jei nori sendinti popieriu tai reikia naudoti si daikciuka : http://www.spalvunamai.lt/skrebinimas/irankiai/irankis-spalvu-perejimams-blending-tool.html . Ji patapsnoji per rasala ir tada arba sukamaisiais judesiais ant stalo padeta popieriu sendini, arba tiesiog paemus i ranka krasciukus apibruzini. seip labai geras daiktas, tas kotelis, neisivaizduoju jau darbo be jo :)

    ReplyDelete
  4. Beautiful layout and perfect color combi! Thank you so much for joining us at Get Creative!

    ReplyDelete
  5. Hi Rima, what a fantastic layout and just love those gorgeous vivid colours and the cute photo, thank you for joining us at Get Creative and hope to see you again soon.

    Marie

    ReplyDelete
  6. Rima your layout is lovely I love the design and the shape you have maintained throughout the layout...just fabulous!
    Thanks you so much for supporting Get Creative
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  7. Great work on this layout rima, love the shapes on your layout. thanks for joining us at get creative. Channa

    ReplyDelete
  8. Great use of squares ... love the layout, something unique about it ... thank you so much for playing with us a GC!

    ReplyDelete
  9. super!!! labai smagus kvadratėliai - skrebuko kompozicija puiki!!!

    ReplyDelete