2012-04-13

Prie vandenyno

Skrebukas padarytas konkursui "Mainų ratas" Nr.5  tema "JUODA BALTA RAUDONA + apskritimas" .



Iš karto puoliau patikrinti jau padarytų nuotraukų pundelį - ieškojau atitinkančios spalvinę gamą. Tuomet nutariau panaudoti vieną idėją, kurią seniai norėjau išbandyti. Ant popieriaus pagrindo išsiuvinėti punktyrines linijas, o prie tų linijų paskui prikabinėti mažų raidelių žodžius. Kadangi forma - apskritimas, teko ieškoti skriestuvo :) Ir iš karto turiu patarimą norinčioms kažką panašaus padaryti- siuvinėkite, kuomet darbelis pabaigtas. Siūlai bus švaresni ir šviežiau viskas atrodys. Aš punktyrinį pagrindą pirmiausiai siuvinėjau, tad paskui kad ir kaip besaugojau, siūliukai pasitrynė. Bet nieko, turiu pamoką. Dar sunkumas + keblumas man buvo - minčiai išreikšti rasti ir panaudoti tokius žodžius, kuriuose nėra visokių "  č ę ė į š ų ū ž" ...
Tad tiek šiam kartui. Gal kam patiks :)

4 comments:

  1. Fantastiškas darbas. O kad ten kažkas kažkur truputį apsitrynę, tai tik pati viena turbūt matai... :)

    ReplyDelete
  2. Žiūriu išsižiojusi į šį darbelį - tikrai fantastiškas. Ir išradingas. Ir spalvos, ir apskritimai taip harmoningai susilieję. Aha, tų apsitrinimų ir aš niekaip neįžiūrėjau ;)

    ReplyDelete
  3. Kaip fainai!

    Labai patiko kaip nuotraukas taip apvaliai sugrupavai, ir tie pavingiavimai. Toks lyg is juros gilumos darbas bet kartu ir su krante taip graziai sedinciais mamyte ir vaikeliu :-) Patiko! Sekmes.

    ReplyDelete
  4. patiko ir man kaip taip graziai sudeliojai foto ir ta visa nuotaika tokia tikra juriska :)

    ReplyDelete