2012-07-07

Mes čia

Šį kartą ieškojau priemonių su metalo efektu. Knietėjo ką nors padaryti Irmos paskelbtai užduočiai "Metallic finishes". Ir štai kokį darbeliuką sumeistravau.


Dar kelios nuotraukytės (labai nepalankus tas metalo blizgesys kai nori nufotografuoti).



O čia nufotografavau metalo efektą turinčias skrebinimo priemones, kurias panaudojau šiam skrebukui. Mano Tomutis šalia pastatė barsuką... Sako: "Mama, dar šitas tinka" :):):)



Tai tiek šiam karteliui. Gero savaitgalio visiems:)


7 comments:

  1. Labai dailiai gavosi tas metalo efektas,...pritariu is savos patirties kad metalo blizgesi yra neimanomai sunku pateikti naturaliai.
    Nuotrauka dar idomi perspektyva.
    Smagu kad radai laiko sudalyvauti!

    ReplyDelete
  2. Nugi man tai labai patiko, kaip čia viską sudėliojai ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu uz grazius zodzius :) Man paciai labai smagu buvo isbandyti dazus. Niekada iki siol ju nenaudojau darbeliuose, bet dabar, manau, dazniau tepliosiu :)

      Delete
  3. graziai suderinta viskas :)


    o kas per priemone sidabro spalvos ritinyje, tinklo pavidalu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. atsakysiu uz Rima: tas sidabro tinkliukas vadinasi: "Sequin Waste" arba "Punchinella"...tai atseit juostos likutis kada 'punch' - t.y. ismusa, zvynelius...todel ir vadina 'punchinella', o lietuviu k. net nzn kaip pavadinti.

      Delete
    2. Aciu, kad parasei apie ta tinkliuka. Nesureagavau laiku, o be to nezinau kaip tas daiktas tiksliai vadinasi. Aciukas :)

      Delete
  4. MAn labai pati nuotrauka patiko...ir nors joje tokios šiltos, tarsi rudeniškos spalvos, bet kontraste su metalu tikrai įdomų išgavai efektą. Gaila, kad gyvai nesigauna apžiūrėt...

    ReplyDelete